View:
Doorzicht naar de woonkamer
Doorzicht naar de woonkamer Vanuit de open keuken met aparte bar kijk je door de eetkamer richting de woonkamer.
Derde slaapkamer
Derde slaapkamer De ruime derde slaapkamer, die voorzien is van een eigen entree, beschikt over een tweepersoons boxspring een royale inbouwkast en badkamer ensuite.
Ruime zithoek
Ruime zithoek De moderne ruime zithoek biedt plaats voor iedereen.
Eerste slaapkamer
Eerste slaapkamer De eerste slaapkamer is voorzien van een royaal boxspringbed en voorzien van een schuifpui die uitkomt op het grote terras aan het zwembad. Het uitzicht 's avonds is uniek !
Ronde woonkamer.
Ronde woonkamer. De grote ronde woonkamer beschikt over een royale zithoek voor 6 personen met grote hocker.
De eethoek
De eethoek De royale eethoek is voorzien van een lange tafel waar je met gemak met zes personen plaatsneemt.
Ruime badkamer met bubbelbad.
Ruime badkamer met bubbelbad. De ruime badkamer met apart toilet, wastafelmeubel met grote spiegel en whirlpool met stortdouche is gelegen tussen de eerste en tweede slaapkamer.
Royale designkeuken.
Royale designkeuken. De strak vormgegeven zeer royale designkeuken is echt van alle gemakken en comfort voorzien. Alles is aanwezig voor de echte keukenprins of prinses.
Badkamer ensuite.
Badkamer ensuite. De royale badkamer ensuite van de derde slaapkamer beschikt over een duoblok wc, een wastafelmeubel met grote spiegel en luxe massage douchehoek.
Tweede slaapkamer
Tweede slaapkamer De tweede slaapkamer is voorzien van twee één persoons boxsprings welke op verzoek zijn samen te voegen tot een tweepersoons bed van 160cm.