View:
Ontspannen Loungen
Ontspannen Loungen Vanuit de royale loungeset op het overdekte terras heb je een werkelijk fantastisch uitzicht over de Middellandse Zee.
Zwembad met Uitzicht
Zwembad met Uitzicht Vanaf het heerlijke terras stap je zo het verkwikkende zwembad in. Of je geniet lekker op het royale zonnebed.
Werkelijk Unieke ligging
Werkelijk Unieke ligging Door de werkelijk unieke ligging bovenop een heuvelrug geniet je van volledige privacy en een fantastisch uitzicht.
De Wereld aan je Voeten
De Wereld aan je Voeten Je hebt het gevoel alsof je je in de hemel bevindt op deze unieke plek. El Cielo en la Tierra, De hemel op aarde !
Lekker Loungen
Lekker Loungen Onder de veranda in de schaduw kun je heerlijk ontspannen op de warmste momenten van de dag in de royale loungeset.
Betoverende Zonsondergang
Betoverende Zonsondergang Iedere zonsondergang levert vanaf het terras weer een betoverend plaatje op.
Sfeervol Zwemmen
Sfeervol Zwemmen Ook het zwemmen 's avonds is een geweldige belevenis in het sfeervol verlichte zwembad gelegen in het grote terras.
Heerlijk Zonneterras
Heerlijk Zonneterras Op één van de zes ligbedden aan het zwembad is het altijd goed toeven.
Volop Genieten
Volop Genieten Door de vele schuifpuien ontstaat er een licht en open huis dat alle comfort biedt. Zowel binnen als buiten.
Spectaculair Uitzicht
Spectaculair Uitzicht Vanaf het terras heb je werkelijk een spectaculair uitzicht over de hele kustlijn. Tijdens heldere dagen tot Gibraltar en het Rifgebergte in Marokko
Volop Rust en Ruimte
Volop Rust en Ruimte Door de zeer unieke ligging bovenop een heuvelrug geniet je volop van de rust en ruimte om je heen.
Volledige Privacy
Volledige Privacy De villa met zijn terrassen en de royale tuin zijn volledig omheind waardoor rust en privacy gewaarborgd zijn.

Cookies helpen ons bij het goed functioneren van deze website. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van functionele cookies.